Ontvang 10€ korting op je eerste bestelling

★ Grootste selectie sieraden & horloges ★ Gratis levering boven €50 ★ 30 dagen retourbeleid

Retour- en terugbetaling

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Kan ik artikelen van verschillende bestellingen retourneren?

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

Wanneer wordt mijn retourzending vergoed?

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij Valmano kun je bestelde items binnen 30 dagen na ontvangst zonder reden retourneren. Houd er rekening mee dat de artikelen ongebruikt en onbeschadigd moeten zijn. Sommige artikelen (bijv. oorbellen) zijn voorzien van een hygiëneafdichting. Om deze items te retourneren, moet de afdichting onbeschadigd zijn, anders behouden we ons het recht voor om de retourzending te weigeren. De retourzending is gratis: stuur een bericht met je adresgegevens naar retour@valmano.be waarna je binnen 5 werkdagen een Bpost retourlabel ontvangt. 

De retourverwerking en terugbetaling neemt circa 2 weken in beslag. We storten het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je betaalde.
Stuur even een mailtje met je naam (incl. het verzendbewijs/trackingnummer van Bpost) naar retour@valmano.be als de terugbetaling langer duurt dan verwacht.

Kan ik artikelen van verschillende bestellingen retourneren?

Je kunt verschillende items van verschillende bestellingen samen retourneren. Houd er wel rekening mee dat je items van verschillende bestellingen in afzonderlijke pakketten retourneert.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

Als je een onjuist artikel hebt ontvangen, willen we ons verontschuldigen voor het ongemak. Stuur alsjeblieft naar ons het verkeerd geleverde artikel terug. Je ontvangt onmiddellijk, na ontvangst de retourzending, een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je alle verdere informatie over de terugbetaling.

Wanneer wordt mijn retourzending vergoed?

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij zullen de retourzending vervolgens controleren. De retourverwerking en terugbetaling neemt circa 2 weken in beslag. Neem contact op met onze klantenservice als je geen vergoeding wilt ontvangen.